.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ !!!
Η ΑΑΔΕ συνεχίζει τους σαρωτικούς ελέγχους...

Τι γράφει το matrix24.gr :

Λουκέτο 48 ωρών και στο πριβε κλαμπ "Moni", όπου συχνάζουν οι πιο όμορφες γυναίκες της Μυκόνου επέβαλαν οι «Ράμπο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), καθώς σύμφωνα με τον έλεγχο που διενήργησαν προχθές βράδυ, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις.

Μετά το διάσημο Bombonniere, τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων, σφράγισαν για 48ωρες και το κλαμπ “Moni”, το οποίο είναι γνωστό στο νησί για τις εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις και την ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα που αποπνέει υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί σωρεία αποδείξεων και παρά τις ενστάσεις των ιδιοκτητών της επιχείρησης που υποστήριζαν το αντίθετο, τελικά επέβαλαν 48ωρο λουκέτο.

Αυτές τις μέρες στη Μύκονο βρίσκονται παραπάνω από τέσσερα κλιμάκια της ΑΑΔΕ, που σαρώνουν κυριολεκτικά τις παραλίες και τα μπιτς μπαρ, τα μαγαζιά στα σοκάκια της Χώρας αλλά και σε πιο απομακρυσμένα σημεία, πραγματοποιώντας εντατικούς ελέγχους non stop, στην καρδιά μιας σεζόν που οι τζίροι των περισσότερων επιχειρήσεων εμφανίζουν πτώσης της τάξεως του 20% και 30%.

Οι επιχειρηματίες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τους αδιάκοπους ελέγχους και την επιβολή προστίμων «με το παραμικρό», όπως υποστηρίζουν, και σκέφτονται τρόπους για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους.

Από την άλλη τα κλιμάκια των φορολογικών εκλεκτικών μηχανισμών έχουν πάρει εντολή να παραμείνουν στο νησί λειτουργώντας ακόμα και ως φόβητρο προς τους επίδοξους παραβάτες, συνεχίζοντας κανονικά τους ελέγχους, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates