Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!Απατεώνες εμφανίζονται ως εκπρόσωποι εταιρειών διαχείρισης κόκκινων δανείων προτείνοντας κουρέματα+διακανονισμούς για να εξαπατούν δανειολήπτες !!!

Τι γράφει η dimokratiki.gr :

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες(σ.σ. Παρασκευή) το πρωί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την πλήρη εξιχνίαση μιας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης «διακανονισμού» της αποπληρωμής μη εξυπηρετούμενου δανείου συστημικής τράπεζας μετά από διαπραγματεύσεις σε… καφετέρια με δύο ημεδαπούς, που συστήθηκαν ως εκπρόσωποι εταιρείας, που πράγματι διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια.

Πιο συγκεκριμένα Ροδίτης, που έχει πρωτοστατήσει στην εξάρθρωση και του κυκλώματος των δήθεν διαγραφών οφειλών της ΔΕΗ σε καταναλωτές, ενημέρωσε με καταθέσεις του τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ότι δέχτηκε πριν από λίγο καιρό τηλεφώνημα από έναν ημεδαπό, που του συστήθηκε ως εκπρόσωπος εταιρείας διαχείρισης μην εξυπηρετούμενων δανείων τράπεζας στην οποία είχε οφειλή από την λειτουργία αλληλόχρεου λογαριασμού, στον οποίο είχαν ενεχυριαστεί ακάλυπτες επιταγές τρίτων ύψους 45.000 ευρώ περίπου.

Το άτομο αυτό φέρεται να διαπραγματεύθηκε την αποπληρωμή της οφειλής του με εφάπαξ καταβολή ποσού 47.000 ευρώ έναντι της συνολικής οφειλής των 110.000 ευρώ περίπου, που είχε, συμπεριλαμβανομένων των τόκων.

Δόθηκε, όπως υποστήριξε, ραντεβού σε κεντρική καφετέρια της Ρόδου και εκεί το άτομο αυτό εμφανίστηκε μαζί με έναν δεύτερο, που του συστήθηκε ως ο διευθυντής της εταιρείας και του πρότειναν να τους καταβάλει το ποσό των 25.000 ευρώ, το οποίο μπόρεσε να βρεί και το υπόλοιπο σε δόσεις των 1.500 ευρώ πετυχαίνοντας και «κούρεμα» των τόκων. Συμφώνησαν και οι δύο ημεδαποί αναχώρησαν.

Μετά το ραντεβού αυτό, ο Ροδίτης, που υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά κυρίως λόγω της προχειρότητας της διαδικασίας, του ραντεβού σε καφετέρια κλπ. αλλά και κυρίως για το ό,τι η εταιρεία δεν φέρεται να διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια της τράπεζας του αλλά άλλης, ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Ο ημεδαπός, που φέρεται να ήλθε εκ νέου στη Ρόδο από την Αθήνα, κανόνισε νέο ραντεβού μαζί του χθες στην καφετέρια για να υπογράψει τον διακανονισμό και να του παραδώσει τα χρήματα.

Φέρεται να του είπε ότι θα ανελάμβανε τα μετρητά εντός παρακείμενης της καφετέριας, τραπέζης, αλλά στην πορεία να έπιασε την βαλίτσα στην οποία τα είχε τοποθετήσει ο Ροδίτης, προσημειωμένα και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς.

Από χθες(σ.σ. Παρασκευή) το πρωί έχει ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών γύρω από την δραστηριότητά του και την δραστηριότητα του δεύτερου καταγγελλόμενου ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν κληθεί σε κατάθεση κι άλλοι Ροδίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates