Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ !!!
Έσπασε το έδρανο μέσα στο δικαστήριο την ώρα που η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη και από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι δικηγόροι.

Όπως περιγράφει με ανάρτησή της στο facebook η γνωστή δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, το έδρανο των δικηγόρων κατέρρευσε εν ώρα συνεδρίασης και από τύχη δεν τραυματίστηκε.

Όπως λέει «ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος όπως διαλύθηκε ακριβώς μπροστά από τα πόδια μου», και «σοκαρισμένοι οι δικαστές ζήτησαν από τους αστυνομικούς να μεταφέρουν το έδρανο». Διαβάστε τι έγραψε η δικηγόρος και δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε:

«Είχα Άγιο!

Σήμερα το πρωί δίκαζα στο Δ´ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στην Αίθουσα Δ80Γ του Εφετείου Αθηνών και ξαφνικά έπεσε λίγο μπροστά από τα πόδια μου το έδρανο στο οποίο καθόμαστε οι δικηγόροι (βλ. 1η φωτογραφία).

Από τύχη δεν τραυματίστηκα επειδή έκανα πίσω ! Ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος όπως διαλύθηκε ακριβώς μπροστά από τα πόδια μου !

Η έδρα διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης και με ρώτησαν αν είχα τραυματιστεί για να καλέσουν βοήθεια, σοκαρισμένοι οι δικαστές ζήτησαν από τους αστυνομικούς να μεταφέρουν το έδρανο αναφέροντας ότι οι συνθήκες στις οποίες ασκούμε το επάγγελμα μας είναι τραγικές!

Δείτε μερικές φωτογραφίες της αίθουσας ενδεικτικές της κατάστασης του Εφετείου Αθηνών!

Πριν δικάσετε λοιπόν να τσεκάρετε τα έδρανα!!!!»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates