Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΔΕΗ-ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ: ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ QUALCO ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΝΕΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ !!!

ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ
Όλα αυτά προμηνύουν άγριο κυνηγητό στους οφειλέτες της ΔΕΗ τους επόμενους μήνες !!!Η πρόοδος που έχει συντελεστεί στο κομμάτι των ανεξόφλητων οφειλών πελατών της ΔΕΗ, οδηγεί την εταιρεία να συνεχίσει να δέχεται βοήθεια εξωτερικού συμβούλου. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η νέα προκήρυξη διαγωνισμού της εταιρείας, που έχει ως αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών λειτουργικής υποστήριξης στη διαχείριση του πελατολογίου με ληξιπρόθεσμες οφειλές, προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ. 

Οι προσφορές στο διαγωνισμό θα κατατεθούν μέχρι τις 19 Ιουνίου, ενώ η αμοιβή συνδέεται με τις οφειλές που θα ανακτήσει ο σύμβουλος και συγκεκριμένα:

  • Για ποσό 125 εκατ. ευρώ από ενεργούς πελάτες ο σύμβουλος θα αμειφθεί με το 8% δηλαδή 10 εκατ. ευρώ
  • Για ποσό 25 εκατ. ευρώ από τελικούς πελάτες με οφειλή έως 2 χιλ. ευρώ θα αμειφθεί με το 12% δηλαδή 3 εκατ. ευρώ
  • Για ποσό 20 εκατ. ευρώ από τελικούς πελάτες με οφειλή άνω των 2 χιλ. ευρώ θα αμειφθεί με το 10% δηλαδή 2 εκατ. ευρώ

Σημειώνεται ότι χθες το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε να προχωρήσει στην απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Qualco της διαχείρισης του πελατολογίου της με ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι του ποσού των 5,5 εκατ. ευρώ που εκτιμάται ότι θα καλύψει χρονικό διάστημα 4 μηνών. Η Qualco είναι η εταιρεία που αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ μετά από διαγωνισμό που κέρδισε το Νοέμβριο του 2017.

Η διάρκεια ισχύος της νέας σύμβασης θα είναι μέχρι την εξόφληση των διακανονισμών που θα έχουν συναφθεί κατά την εκτέλεση του έργου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates