Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
Πέντε δεσμευτικές προσφορές από μεγάλα διεθνή funds δέχθηκε η Eurobank για το πακέτο Pillar ύψους 2 δισ. ευρώ.

Οι προσφορές υποβλήθηκαν αργά χθες το βράδυ και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τρεις από τους πέντε υποψήφιους επενδυτές κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές και για την τιτλοποίηση του Project «Cairo» και την απόκτηση της εταιρείας FPS.

Οι προσφορές των επενδυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πακέτο με μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 24 δισ. ευρώ είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και εξαιρετικά ανταγωνιστικές σε επίπεδο τιμών.

Τα πέντε επενδυτικά σχήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα εξής: Pimco, Fortress, Elliot Management, Lone Star και Bain Capital.

Σύμφωνα με πηγές της Eurobank, η υποβολή προσφορών από μεγάλο αριθμό διεθνών επενδυτών δείχνει το ισχυρό ενδιαφέρον που υπάρχει για την τράπεζα και κρίνονται ικανοποιητικά τόσο η ποιότητα όσο και το ύψος των προσφορών.

Μέσα στις επόμενες 2 με 2,5 εβδομάδες η Eurobank θα αποφασίσει ποιους θα καλέσει για να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές συνολικά για το πακέτο «Cairo» και FPS και ακόμη θα αποφασίσει αν θα δοθεί μαζί και το Pillar.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι τελικές προσφορές θα υποβληθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates