Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ : ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 800.000€ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΣΥΠ ΑΕ
Το κόστος μισθοδοσίας και διοίκησης του υπερταμείου έφτασε πέρυσι τα 2,78 εκατομμύρια από 1,98 εκατ. ευρώ το 2017 !!!Έσοδα 17 εκατ. ευρώ από μερίσματα είχε στη χρήση 2018 η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ ΑΕ) με τα καθαρά κέρδη να προσεγγίζουν τα 13 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 3,1 εκατ. ευρώ στην περυσινή χρήση.

Το κόστος μισθοδοσίας και διοίκησης του υπερταμείου έφτασε πέρυσι τα 2,78 εκατομμύρια από 1,98 εκατ. ευρώ το 2017.

Στην έκθεση της εταιρείας για το τέταρτο τρίμηνο και το σύνολο της χρήσης του 2018 περιγράφονται αναλυτικά οι στόχοι που έχει θέσει στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ που ελέγχει σε επίπεδο εταιρικής διακυβέρνησης.

Για παράδειγμα, αναφέρεται πως «έχει διορίσει, μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου 2019, επτά Προέδρους Επιτροπών Ελέγχου στα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών ΕΤΑΔ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΑΕΔΙΚ, ΚΑΘ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ΕΥΑΘ και σύντομα θα ολοκληρώσει την τοποθέτηση και των υπολοίπων, ώστε να διασφαλισθεί ο σκοπός της καλής λειτουργίας των Επιτροπών Ελέγχου στις ΔΕΚΟ».

Ενδιαφέρουσα είναι και η επισήμανση πως «έχει εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ τη σύσταση Επιτροπής Ελέγχου».


Από το euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates