Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Ο "ΑΦΑΝΤΟΣ" ΨΥΧΑΡΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΩΝ & Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ !!!
Τι γράφει το mononews.gr :


  • Κουτσολιούτσοι: Μήπως να ερωτηθούν αν είχαν πολιτικές πλάτες;

Σήμερα θα βρεθούν ενώπιον των οργάνων της Δικαιοσύνης οι Κουτσολιούτσοι, πατέρας και υιός. Μετά από δύο μήνες εδέησαν να τους καλέσουν για να δώσουν εξηγήσεις για 4 κακουργηματικές πράξεις. Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετοχές-φούσκα/χειραγώγηση κ.ά. Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης διαφαίνεται ότι θα είναι βαρύς και ο δρόμος προς τη φυλακή είναι ανοικτός, όπως λένε στη στήλη έγκριτοι νομικοί. Όλα αυτά όμως θα τα βρει η Δικαιοσύνη…

Η στήλη θέλει, εδώ και καιρό αλλά περίμενε να έρθει η ώρα, να θέσει μερικά ερωτήματα: Υπάρχει κάποιος πολιτικός (σε υψηλή θέση) που στήριξε εδώ και ένα χρόνο με κάθε τρόπο, παρασκηνιακά, την οικογένεια Κουτσολιούτσου; Αληθεύει ότι, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, ένας πολιτικός παράγοντας έκανε τηλεφωνήματα στις τράπεζες για την υπόθεση; Μήπως, λοιπόν, από σήμερα και έως την εκδίκαση της υπόθεσης πρέπει τα μέλη της οικογένειας να ερωτηθούν από τους δικαστικούς λειτουργούς για το αν είχαν πολιτικές πλάτες; Διότι θα έχει ενδιαφέρον να το μάθουμε… Κι αυτό γιατί, αν πράγματι ισχύει, ο πολιτικός θα έκανε τηλέφωνα και σε άλλες Αρχές, όπως σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Δικαιοσύνη κλπ.

  • Στο στόχαστρο των Αρχών

Ο όμιλος είναι μεγάλος. Ο επιχειρηματίας ισχυρός και εμβληματικός. Κάποια δάνεια, όχι μεγάλα ποσά, δόθηκαν χωρίς εγγυήσεις, ωστόσο μέχρι να ανοίξει τον φάκελο η Δικαιοσύνη ρυθμίσθηκαν. Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν χωρίς βιασύνη διάφορες συναλλαγές του ομίλου και αυτό προκαλεί μια ανησυχία στον επιχειρηματία…
Το μέλλον θα δείξει… Τα σύννεφα, όμως, υπάρχουν…

  • Θα εμφανισθεί ο Ψυχάρης;

Η δίκη για τα προσωπικά δάνεια του Ψυχάρη άρχισε στις 4 Απριλίου και ο άλλοτε κραταιός εκδότης δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο, ενώ πήγαν οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι, μεταξύ αυτών και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Alpha Bank.

Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου και όλοι αναμένουν να δουν αν θα παραστεί ο Σταύρος Ψυχάρης.

Η στήλη πληροφορείται ότι δύσκολα θα εμφανισθεί ο πρώην εκδότης, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates