Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

ΕΠΚΚ: ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ & COMMERCIAL VALUE !!!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ


Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ενημερώνει τους δικαιούχους υπολοίπου αποζημίωσης, ότι η ασφαλιστική εκκαθάριση των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, και COMMERCIAL VALUE,στο ερώτημα “πότε θα καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό της αποζημίωσης στους δικαιούχους” απάντησε θετικά δεσμευόμενη ότι οι σχετικές απαιτήσεις θα ικανοποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης επισημαίνεται ότι η απάντηση των εκκαθαριστών έχει ως εξής:

«1.Οι υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες ικανοποιούν όλους τους ασφαλισμένους που έχουν καταχωρηθεί στην ΚΑΔ και σε όσους εντάσσονται με τελεσίδικη απόφαση. Εφαρμόζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης των πιστωτών -δικαιούχων, με βάση πάντα τους κανόνες της εξέλεγξης και επαλήθευσης απαιτήσεων. Όσοι δικαιούχοι συμπεριλαμβάνονται στην ΚΔΑ ικανοποιούνται κατά τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο ποσοστό ανά κλάδο ασφαλιστικής τοποθέτησης σύμφωνα πάντα με τη διαθέσιμη περιουσία της κάθε υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείας.

2.Το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου ικανοποιεί τους δικαιούχους σε ποσοστό 70% επί του υπολοίπου οφειλόμενου ποσού μετά τις καταβολές των υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρειών. Ως εκ τούτου, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, μετά το πέρας της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, ότι θα είναι εφικτός, ο προσδιορισμός του μη καταβεβλημένου ποσού, θα ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.

3.Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της πρώτης προσωρινής διανομής, θα εκκινήσουν οι διαδικασίες για την καταβολή της δεύτερης διανομής

4.Η Εκκαθάριση, κατά το μέτρο που της αναλογεί, προτίθεται να στηρίξει κάθε προσπάθεια ταχύτερης ενεργοποίησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής , εφόσον αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες από τους αρμοδίους φορείς».

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: 2821092306, 2821092666.


Από το cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates