.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!
Μία απίστευτη καταγγελία δημοσιοποίηση η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. Όπως αναφέρει, υπάρχουν τράπεζες που αδιαφορούν για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και την προστασία των δανειοληπτών που έχουν ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη. Στέλνουν στους δικαιωμένους πολίτες απειλητικά εξώδικα απαιτώντας την εξόφληση άμεση ολόκληρου του ποσού της οφειλής, αλλιώς θα προβούν σε αναγκαστικά μέτρα με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Διαβάστε τι αναφέρει η Ένωση:

« Επειδή τις τελευταίες μέρες , οι δανειολήπτες ενταγμένοι στον ν.Κατσέλη ,με θετική απόφαση , δέχονται απειλητικά εξώδικα , π.χ να εξοφληθεί άμεσα εις ολόκληρο το ποσό της οφειλής , διότι θα προβούμε σε αναγκαστικά μέτρα,(κατάσχεση ,πλειστηριασμό) η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, αφενός να καταγγείλει δημόσια ,τις πρακτικές αυτές των τραπεζών, ως μη νόμιμες και καταχρηστικές , από την άλλη να στείλει ενθαρρυντικό κάλεσμα στους δανειολήπτες μέλη της και μη , συμβουλεύοντας τους, τα εξής:

Έρχεται ο Δικαστικός Επιμελητής, και μας παραδίδει ένα “Εξώδικο ” από Τράπεζα , τι οφείλομε να πράξουμε

1.Παραλαμβάνουμε το Εξώδικο, από τον Δικαστικό Επιμελητή.

2. Δεν το παρατάμε σε κανένα συρτάρι ,αντίθετα ενημερώνουμε άμεσα, την ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η τον δικηγόρο μας.

3.Απαντάμε στις Τράπεζες ,με όμοιο τρόπο (Εξώδικο)

4.Καταγγέλλουμε το γεγονός, στον Θεσμικό μας Φορέα

Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, απευθυνόμενοι προς τις τράπεζες , τονίζει:

-Επειδή οι αποφάσεις των Δικαστηρίων είναι εκτελεστές,

-Επειδή, η αποστολή Εξωδίκου, από τις τράπεζες, σε δανειολήπτες που έχουν απόφαση Δικαστηρίου και την εφαρμόζουν, είναι πράξεις καταχρηστικές και καταδικαστέες, καθώς μοναδικό σκοπό έχουν να προκαλέσουν αγωνία και να σπείρουν φόβο στον δανειολήπτη, που δικαστικά έχει ρυθμίσει τις οφειλές του, καλό και νόμιμο είναι να αποφεύγονται.

Τέλος, ως πιστοποιημένη ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, παραμένουμε ευγνώμονες στους δικαστές της Κρήτης, για όσα μέσα από τον νόμο Κατσέλη προσέφεραν στους φτωχοποιημένους ΄Ελληνες καταναλωτές συγχρόνως καλούμε τους καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, και επιθυμούν ρύθμιση, εξωδικαστικά , είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της ΄Ένωσης, καθημερινά ,από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00, ή να επικοινωνήσουν μαζί μας:

Δ/νση: Πλατ.1866 αρ.2 731 00 Χανιά Λακέρδας 11 Ιεράπετρα.
Τηλ. : 282109266 -2821092306- 2842020140 Φαξ : 2821092306-2842020140
e-mail: epkxan@gmail.com »


Από το agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates