.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ & ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΒΓΗΣΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΜΕΣΩ E-BAY ΓΙΑ 750€...
Το απίστευτο αυτό συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Άχλεν.Δεν έχει προηγούμενο ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην Γερμανία, με εισπρακτική εταιρεία να κατάσχει το ηλικίας τριών ετών σκυλί μίας οικογένειας, επειδή χρωστούσαν χρήματα στο γερμανικό δημόσιο.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η κατάσχεση του σκύλου, οι έκπληκτοι ιδιοκτήτες λίγες ημέρες αργότερα ενημερώθηκαν πως το σκυλί τους, η Έντα, είχε βγει σε πλειστηριασμό μέσω της πλατφόρμας του eBay για το ποσό των 750 ευρώ.

Το απίστευτο αυτό συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Άχλεν, όταν η οικογένεια που είχε στην κατοχή της την Έντα αδυνατούσε να εξοφλήσει τα χρέη της προς το γερμανικό δημόσιο, οι υπηρεσίες του οποίου αποφάσισαν την κατάσχεση του ζώου και τον εκπλειστηριασμό του.

Το συμβάν ανέδειξε η τοπική εφημερίδα Ahlener Tageblatt, η οποία ανέφερε ότι μετά τη διενέργεια του πλειστηριασμού το σκυλί πέρασε στην κατοχή μίας 38χρονης αστυνομικού, η οποία μάλιστα εμφανίζεται έτοιμη να μηνύσει τις αρχές της πόλης του Άχλεν, καθώς αγνοούσε ότι το σκυλί αντιμετώπιζε σοβαρά οφθαλμολογικά προβλήματα, για τα οποία δεν είχε ενημερωθεί πριν τον πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με το υπεύθυνο της εισπρακτικής εταιρείας, Ντιρκ Σκλέμπες, η κατάσχεση του Εντα ήταν «νόμιμη» και «συνέβη μόνο αφού δεν υπήρχαν άλλα ουσιώδη οικιακά αγαθά», ενώ η δημοσιοποίηση του περιστατικού έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ φιλοζωικών οργανώσεων και πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα, που επικρίνουν τις αρχές για την ανάλγητη συμπεριφορά τους.


Από το gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates