Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

ΔΙΑΔΟΧΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ: Η ΕΚΤ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
Θέλουν το νέο νομοθετικό πλαίσιο να διασφαλίζει ότι τα «κόκκινα δάνεια» θα «πρασινίσουν» αμέσως ώστε να πωλούνται πιο εύκολα στα funds

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η κυβέρνηση είναι ο σαφής -σαφέστατος και αυστηρός- προσδιορισμός στο ποιοι ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν στο νέο προσωρινό προστατευτικό πλαίσιο.

Στο σημείο αυτό η Φρανκφούρτη είναι κατηγορηματική: Πρέπει να εξαιρεθούν ρητά όσοι θεωρούνται (από τις τράπεζες και όχι από τα δικαστήρια) στρατηγικοί κακοπληρωτές, αλλά και όσοι σταμάτησαν πέρυσι από τον Νοέμβριο και μετά, να πληρώνουν τις οφειλές τους, περιμένοντας το νέο διάδοχο σχήμα.

Απαίτηση της Φρανκφούρτης είναι να δημιουργηθεί ένα νέο και ΕΝΙΑΙΟ νομοθετικό πλαίσιο, για ΟΛΟΥΣ τους δανειολήπτες.

Στο εξής δεν θα υπάρχουν «μεταβατικές διατάξεις και καταστάσεις» δεν θα υπάρχουν δανειολήπτες «προ και μετά τον Νόμο Κατσέλη» και φυσικά το νέο νομοθετικό πλαίσιο θα διασφαλίζει ότι τα «κόκκινα δάνεια» θα «πρασινίσουν» αμέσως ώστε να είναι εύκολα μεταβιβάσιμα στα εξειδικευμένα funds.

Η συζήτηση, βέβαια, με τους ευρωπαϊκούς εποπτικούς θεσμούς του τραπεζικού συστήματος (ΕΚΤ) θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο.


Από το banks.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates