Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απροθυμία δικαστικών για τη θέση του Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς !!! Πάμε σε νέα θητεία της Ελένης Τουλουπάκη ;;;Αντίστροφα μετρά χρόνος για την σύγκλιση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου που θα αποφασίσει για το ποιος θα αναλάβει την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η θητεία της Ελένης Τουλουπάκη λήγει σε λίγες ημέρες.

Η ίδια, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες,επιθυμεί να παραμείνει στη θέση της προκειμένου να ολοκληρώσει και κάποιες από τις «καυτές» υποθέσεις που βρίσκονται στα χέρια της όπως αυτή της Novartis.

Μακριά…

Ωστόσο δικαστικοί λειτουργοί του Αρείου Πάγου έκαναν πριν λίγες ημέρες μια «διερευνητική» στο Εφετείο προκειμένου να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλον εισαγγελέα. Και όπως λένε οι πληροφορίες «έφαγαν πόρτα». Πλην δύο κυριών( η μία μάλιστα έχει «πλούσια» εμπειρία σε υποθέσεις διαφθοράς) οι οποίες έδειξαν να το σκέφτονται, η απάντηση των υπολοίπων ήταν «μακριά».

Η απροθυμία της πλειοψηφίας των εισαγγελικών λειτουργών να διεκδικήσουν την εν λόγω θέση αποδίδεται στο ότι θεωρείται «ηλεκτρική καρέκλα» λόγω των υποθέσεων που φτάνουν στο συγκεκριμένο γραφείο. Η «προϊστορία» άλλωστε (τα πυρά που δέχτηκαν τόσο η κ. Ράϊκου όσο και η κ. Τουλουπάκη) δείχνει ότι είναι μάλλον δύσκολο να περάσει κάποιος από την εν λόγω θέση «αλώβητος»….


Από το dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates