Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΕΠΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !!!
Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί ένα άκρως ενδιαφέρον βιβλίο του συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα, που παρουσιάζει την δράση του γνωστού Μακελάρη της θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν.. 

Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσει κάποιος τα αποκαλυπτικά έγγραφα για τον υποτιθέμενο <<Εθνάρχη>>, όπως αρέσκονται πολλοί να αποκαλούν τον Καραμανλή, όπου ο ίδιος ο Γερμανος αξιωματούχος είχε αποκαλύψει σε εφημερίδα του Αμβούργου για τον ρόλο του στην κατοχή και την συνεργασία του με τους Ναζί..


Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσουν κάποιοι τις πολιτικές αποφάσεις που πήρε τότε η ΕΡΕ, προκειμένου να δώσουν αμνηστία στον εν λόγω εγκληματία και ποιος ο ρόλος τους στην συγκάλυψη της υπόθεσης Γερμανικών αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου..
Εκείνη την εποχή η κυβέρνηση καραμανλή φυγάδευσε νύχτα τον εν λόγω αξιωματικό των Ναζί με έντονες τότε αντιδράσεις της αριστεράς - ΕΔΑ..
60 χρόνια μετά των ρόλο των εντολοδόχων του 4ου ραιχ τον παίζουν οι νεόκοποι ψευτοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά θα τρίζουν τα κόκκαλα των στελέχων της ΕΔΑ βλέποντας την σημερινή κατάντια..
Τα ιστορικά ντοκουμέντα που παρουσιάζονται είναι ακόμη μια ακτίδα φωτός στην σκοτεινή πλευρά της πολιτικής σκηνής της χώρας όπου 70 χρόνια τώρα οι δοσίλογοι κυβερνάνε την Ελλάδα..
Οσο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, όπου κάποιοι, ακόμη μια φορά, θα τις εκμεταλλευτούν πολιτικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates