Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ 50.000€ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
Μέσω του ηλεκτρονικού «σφυριού» πραγματοποιήθηκε ο πρώτος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στο Αγρίνιο. Πρόκειται για ένα σπίτι 78τ.μ. το οποίο πλειστηριάστηκε για χρέος 50.000 ευρώ.

Στην Αιτωλοακαρνανία είναι ο τρίτος κατά σειρά ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, ενώ στο Αγρίνιο ο πρώτος. Κατά την διάρκεια του 2018 έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία 203 πλειστηριασμοί, σύμφωνα με στοιχεία του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή». Όπως αναφέρει στην εφημερίδα «Συνείδηση» ο Πολύτιμος Πρέντζας μέλος του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή»:

«Πανελλαδικά αυτή την εβδομάδα(σ.σ. 7,8,9/3) έχουν προγραμματιστεί 686 πλειστηριασμοί εκ των οποίων οι 8 στην Αιτωλοακαρνανία. Αφορούν διαμερίσματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια και καταστήματα. Για το Αγρίνιο είναι προγραμματισμένοι 3 πλειστηριασμοί που θα γίνουν από πιστοποιημένο συμβολαιογράφο της Λευκάδας, για τη Ναύπακτο 4 και 1 πλειστηριασμός είναι προγραμματισμένος στο Μεσολόγγι που θα γίνει στη Ναύπακτο.

Ο σκοπός τους είναι μέχρι και το τέλος του 2019 να γίνουν περίπου 50.000 πλειστηριασμοί σχετικά με τράπεζες και funds και περίπου 25.000 με 30.000 πλειστηριασμούς που θα γίνονται από 500 ευρώ και άνω από Δήμους, ΔΟΥ, ΔΕΚΟ και εταιρείες κοινοχρήστων.

Οι πλειστηριασμοί σε πανελλαδικό επίπεδο σχετικά με ΔΟΥ, ΔΕΚΟ και Δήμους έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, ενώ εντός του 2019 αναμένονται πλειστηριασμοί και αγροτών για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Στους 700 πλειστηριασμούς που γίνονται σε πανελλαδικό επίπεδο κατά μ.ο. οι 20 με 25 αφορούν πρώτη κατοικία.

Όλοι πλέον αναμένουν την ψήφιση και δημοσιοποίηση του νέου νόμου, ο οποίος για τα κινήματα πανελλαδικά είναι εντελώς αντισυνταγματικός γιατί δεν αποφασίζει για την τύχη του ακινήτου η ελληνική δικαιοσύνη, αλλά η τράπεζα.

Στην ουσία ο κάθε δανειολήπτης γίνεται έρμαιο των τραπεζών. Ο «κόφτης» είναι αντισυνταγματικό μέτρο που έχει σκοπό να «πεταχτούν» έξω από το νόμο προστασίας της πρώτης κατοικίας, δεκάδες δανειολήπτες».

Παράλληλα, ο κ. Πρέντζας συμπλήρωσε πως «για το 2019, το 2020 και το 2021 αναμένουμε ορυμαγδό πλειστηριασμών και λεηλασίας της ιδιωτικής περιουσίας».


Από το dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates