Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 2.900 ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ...85.000€ !!!
Πωλούνται φθηνότερα και από ένα πολυτελές αυτοκίνητο...


Προς πώληση έχουν βγει περίπου 2.900 μικρά χωριά στην εξοχή της Ισπανίας και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή!

Με τις τιμές να ξεκινούν από το «απίστευτο» ποσό των 85.000 ευρώ, σύμφωνα με το Bloomberg, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα ολόκληρο χωριό στην Ισπανία, και να αλλάξει τη ζωή του.

Οι Βρετανοί μάλιστα φαίνονται να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αγοράσουν τα εν λόγω ισπανικά χωριά και ήδη μετατρέπουν τα εγκαταλελειμένα κτήρια σε ειδυλιακά σπίτια για τη συνταξιοδότηση τους.

Πρόκειται για εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές, που προέκυψαν, κυρίως, όταν πολλοί Ισπανοί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες στην πρωτεύουσα ή σε κάποια άλλη χώρα. Οι περιοχές που έμειναν πίσω όμως μετατράπηκαν σε χωριά – φαντάσματα και τώρα τα μισογκρεμισμένα σπίτια «ψάχνουν» νέο ιδιοκτήτη.

Ο Νιλ Κρίστι είναι ένας από τους νέους ιδιοκτήτες, που επέλεξαν να επενδύσουν και αυτό το διάστημα ανακαινίζει το σπίτι του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο tripoto.com«Έχει μηδέν ρύπανση. Έχει καθαρό αέρα και φρέσκο πόσιμο νερό και δεν χρειάστηκε να χαλάσω όλες μου τις οικονομίες για να το αποκτήσω. Πέρα από τις στιγμές που 'ξεμένω' από τσάι, δεν μου λείπει τίποτα».

Περιπετειώδεις ξένοι και Ισπανοί επιχειρηματίες είναι οι κύριοι ενδιαφερόμενοι και επενδύουν. Σύμφωνα με την Aldeas Abandonadas, μια κτηματομεσιτική εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιες πωλήσεις, το 2017 πούλησε περίπου 40 μικρά χωριά και οικισμούς, με τους ξένους αγοραστές να αποτελούν το 90% των αγορών.

«Άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να αγοράσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέπε Ρόντιλ, κτηματομεσίτης της ίδιας εταιρείας, στο Bloomberg, ο οποίος τονίζει πως η τοπική κουζίνα είναι ένα από τα «ατού» της περιοχής.


Από το insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates