.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η EUROBANK !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2019/02/blog-post_74.html
Το «πακέτο» περιλαμβάνει 258 καταστήματα και άλλα εμπορικά ακίνητα συνολικής αξίας 88.000.000€


Μικρά εμπορικά ακίνητα, που έχουν προέλθει από κατασχέσεις, βγάζει προς πώληση η Eurobank, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του insider.gr.

Το «πακέτο» περιλαμβάνει 258 καταστήματα και άλλα εμπορικά ακίνητα από την ελληνική επικράτεια, συνολικής αξίας 88 εκατ. ευρώ. Σε αυτά περιλαμβάνονται και καταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που έχει κλείσει η τράπεζα στο πλαίσιο της συρρίκνωσης του δικτύου της.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ακίνητα με υψηλή εμπορική αξία, το discount δεν αναμένεται να υπερβεί το 12-13% αναφέρουν πηγές με γνώση των διαδικασιών. Η διαδικασία πώλησης, αρχικά με την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών, αναμένεται ξεκινήσει έως το τέλος Φεβρουαρίου και να ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον είναι έντονο και, μάλιστα, πολύ μεγαλύτερο από το «Pixel» -το πακέτο 640 κατοικιών που ετοίμαζε προς πώληση η Eurobank αλλά τελικώς ακυρώθηκε λόγω της συγχώνευσης με την Grivalia.

Το νέο πακέτο εμπορικών ακινήτων, πάντως, θα «τρέξει» η Eurobank, προτού τις εν λόγω διαδικασίες αναλάβει αποκλειστικά η Grivalia-Manco, όπως προβλέπει η συμφωνία συγχώνευσης.


Από το insider.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates