Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ALTAMIRA ΑΚΙΝΗΤΑ-ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Πουλά φιλέτα εκατομμυρίων στην Κύπρο η Altamira !!!Φιλέτα εκατομμυρίων βγάζει για πώληση η Altamira σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, δοκιμάζοντας τη διάθεση της αγοράς για επενδύσεις σε προνομιακά τεμάχια σε τουριστικές και αστικές περιοχές.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός ακινήτων όπως τεμάχια γης, τουριστικά οικόπεδα και εμπορικά κτήρια που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας είναι γύρω στα 3.000. Μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα της Altamira φιγουράρουν γύρω στα 400 ακίνητα τα οποία απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο.

Τουριστικά τεμάχια στην Αγία Νάπα

Πρώτα στον κατάλογο της Altamira που βγήκαν προς πώληση είναι δύο οικόπεδα στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για δύο τουριστικά εφαπτόμενα τεμάχια γης, αξίας €6.140.000, συνολικής έκτασης 13.542 τ.μ. τα οποία διατίθενται προς εκποίηση ως ενιαία.

Εμπίπτουν σε τουριστική ζώνη και βρίσκονται στην περιοχή απέναντι από τη μαρίνα της Αγίας Νάπας, σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοδυτικά του υδροπάρκου «Water World» και περί τα 185 μέτρα από τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας, εφάπτεται επίσης με δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο.

Το τεμάχιο γης έχει σχήμα σε μορφή ανάποδο «Γ», με επίπεδη μορφολογία εδάφους. Βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο με τον δρόμο και διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Εμπίπτει στην τουριστική ζώνη Τ3δ3 στην οποία προνοούνται διάφορες χρήσεις με τους ανάλογους συντελεστές.

Στη λίστα και αποθήκη

Το δεύτερο στη σειρά ακριβό ακίνητο αφορά αποθήκη στο Ύψωνα, αξίας €4.840.000.

Βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα του δήμου Ύψωνα και είναι συνολικής έκτασης 6.022 τ.μ.


Περισσότερα στο euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates