Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΜΕ...ΚΑΝΝΑΒΗ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!Στην αποκάλυψη ότι η ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών είναι στρωμένη με κάνναβη προέβη η εκπρόσωπος της έκθεσης Athens Cannabis Expo 2019, Ελένη Μπέλλου μιλώντας στην ΕΡΤ, με αποτέλεσμα η μηνιαία εξοικονόμηση σε χρήματα να φθάνει τα 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το διήμερο φιλοξενείται στο κλειστό του ταε κβον ντο η Αthens cannabis expo 2019, με περισσότερους από 150 εκθέτες. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν εκεί πολλά προϊόντα, από καφέ και αναψυκτικά, μέχρι οικοδομικά υλικά, σύμφωνα με την κ. Μπέλλου, η οποία αποκάλυψε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη «ανακαλύψει» αυτή την τελευταία κατηγορία προϊόντων.

«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Εχει στρωθεί και μονωθεί με βιομηχανική κάνναβη και εξοικονομεί 5.000 ευρώ τον μήνα. Είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό», δήλωσε η κ. Μπέλλου στην ΕΡΤ, ενώ τόνισε ότι «Θα μπορούσαμε να κάνουμε brandname την κάνναβη της Ελλάδας, που είναι εξαιρετικής ποιότητας. Πρόκειται για έναν τεράστιο κύκλο επενδύσεων».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates