Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ !!!Moναδικό περιουσιακό στοιχείο τα ΧΡΕΗ


Έρχονται επενδυτές στην Αθήνα, ψάχνουν για ευκαιρίες. Μόνο που δεν αγοράζουν περιουσίες. Αγοράζουν τα χρέη των ιδιοκτητών και αποκτούν αμέσως τον έλεγχο πολλαπλασίως μεγαλύτερων περιουσιών.

Το μήνυμα το έχουν πάρει όλοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες της αλλοδαπής. Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος πολυεθνικός οργανισμός. Αρκεί να είσαι ένας μικρομεσαίων εισοδημάτων ιδιώτης, με φυσιολογική πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα της χώρας σου.

Έρχεσαι στην Αθήνα, ανεβαίνεις στον Λυκαβηττό και διαλέγεις το περιουσιακό στοιχείο που θέλεις να αποκτήσεις.

Χιλιάδες πτωχευμένοι, καταχρεωμένοι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι πωλητές…

Κάθε μήνα, περισσότεροι από 7.000 φορολογούμενοι προστίθενται στον κατάλογο των πολιτών με δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Μοναδική διέξοδος για όλους αυτούς τους δυστυχείς είναι το ξεπούλημα της περιουσίας τους σε οποιαδήποτε τιμή αρκεί να απαλλαγούν από το βάρος…

Μοναδική παράκληση των πωλητών -αν είναι δυνατόν- ένα μέρος του τιμήματος από την πώληση να κατατεθεί σε τράπεζα του εξωτερικού για να μην είναι ορατό από το αδηφάγο Ελληνικό Κράτος.

Οι οφειλές από φόρους στο εισόδημα τον Οκτώβριο αυξήθηκαν κατά 507,3 εκατ. ευρώ, οι οφειλές από φόρους στην περιουσία κατά 173,6 εκατ. ευρώ, οι οφειλές από ΦΠΑ κατά 203,1 εκατ. ευρώ και οι οφειλές από πρόστιμα Κ.Β.Σ κατά 47 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι από τις αρχές του χρόνου, το νέο ληξιπρόθεσμο χρέος που προστέθηκε στα βιβλία της εφορίας έφτασε τα 8,833 δισ. Ευρώ. Κι ακόμη δεν έχουμε διαβάσει τα νεώτερα στοιχεία του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου….

Στον ΕΝΦΙΑ, από τα 619,06 εκατ. ευρώ που βεβαιώθηκαν τον Οκτώβριο, εισπράχθηκαν μόλις τα 460,57 εκατ. ευρώ, ενώ στον φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων ο συντελεστής εισπραξιμότητας ανήλθε στο 89,13%, καθώς από τα 786,21 εκατ. ευρώ εισπράχθηκαν τα 700,77 εκατ.

Στον ΦΠΑ, βεβαιώθηκαν 1,385 δισ. ευρώ και εισπράχθηκε το 1,14 δισ., με το ποσοστό είσπραξης να ανέρχεται στο 82,35%.

Με απλά λόγια, η Ελλάδα σήμερα αποτελεί πραγματικά χώρα ευκαιρίας. Μόνο που οι επενδυτές δεν αγοράζουν περιουσίες, δεν επενδύουν στην οικονομία.

Αγοράζουν τα χρέη μας κοψοχρονιά…


πηγη: banks.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates