Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΖΗΤΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ....ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 40.000€ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Εν ολίγοις στο Υπερταμείο και στο ΤΑΙΠΕΔ γίνεται των...συμβούλων και ο λογαριασμός φυσικά στα κορόιδα!!!
Άλλος ένας ακριβοπληρωμένος σύμβουλος (40.000€/μήνα) στο ΥπερΤαμείο Ιδιωτικοποιήσεων…

Και να θέλουμε, μέρες που είναι, δεν μας αφήνουν να…αγιάσουμε, που λένε. Ο λόγος για το υπέρ-Ταμείο, δηλαδή την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, για το οποίο πρόσφατα αναφερόμασταν με αφορμή τις περίεργες επιλογές που κάνει, εδώ και μήνες.
Αυτή την φορά θα επανέλθουμε, γιατί απ΄ ότι μας ψιθύρισαν οι του υπέρ Ταμείου αναζητούν σύμβουλο (προφανώς ακριβοπληρωμένο) για να συνδράμει στην ….επενδυτική στρατηγική του.

Δηλαδή;


Διαβάστε και βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

Ο σύμβουλος θα πρέπει, πέραν των άλλων, να διενεργεί έρευνα αγοράς μέσω επαφών με εταιρείες ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας αλλά και με μεγάλα κρατικά χαρτοφυλάκια (sovereign wealth funds) αφ΄ενός για την διερεύνηση του κλίματος (!), αφ΄ ετέρου μην τυχόν εμφανισθεί στον ορίζοντα κάποιος επενδυτής (!!).


Διαβάστε και αυτό, το πιο ωραίο:

Η αμοιβή που θα φτάνει τις 120.000 € (!!!) για τρεις μήνες (δηλαδή 40.000 € για κάθε μήναεπαφών) έχει προφανώς προσελκύσει ήδη αρκετές εταιρείες του κλάδου.

Πρακτικά ακόμη ΔΕΝ έχουμε καταλάβει, τι ακριβώς κάνουν αυτοί εκεί στην ΕΕΣΥΠ (κρίνοντας πάντα εκ του αποτελέσματος), εάν οι ενέργειες τους ελέγχονται (έστω εποπτεύονται) πέραν των δανειστών ή μήπως…

Αλλά και επιπλέον σύμβουλος, από έναν φορέα με στρατιές συμβούλων, συνεργατών, αξιολογητών κ.λ.π, κ.λ.π, τι να πει κανείς…

Με την βεβαιότητα πως θα επανέλθουμε, με αφορμή και αυτή την (κατά το κοινό αίσθημα, τουλάχιστον προκλητική) ενέργεια…


πηγη: banks.com.gr


Και για να μη ξεχνιόμαστε...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates