Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 3.000.000€ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ !!!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μαζί της είχαν καταδικαστεί άλλα έξι άτομα σε ποινή κάθειρξης αλλά με αναστολή !!!Δεν υπάρχει ακόμη τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεση υπεξαίρεσης τριών εκατομμυρίων ευρώ από τη διευθύντρια υποκαταστήματος τράπεζας στην Κυπαρισία, καθώς το δικαστήριο ανέβαλε τη συζήτηση της υπόθεσης για το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά την υπεξαίρεση 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε αποκαλυφθεί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κυπαρισία, τον Σεπτέμβριο του 2011.

Για την υπεξαίρεση είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης η διευθύντρια η οποία μέχρι σήμερα παραμένει φυγόποινη.

Μαζί με την διευθύντρια είχαν καταδικαστεί άλλα έξι άτομα σε ποινή κάθειρξης με αναστολή. Τότε η πρώην διευθύντρια είχε εμφανιστεί μόνο μια φορά κατά την ακροαματική διαδικασία χωρίς ποτέ να απολογηθεί και να δώσει στη δικαιοσύνη τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα χρήματα αφαιρούνταν συστηματικά για πολλά χρόνια από προθεσμιακούς λογαριασμούς μεγαλοκαταθετών ενώ η πρώην διευθύντρια και βασική κατηγορούμενη εμφάνιζε παραποιημένα παραστατικά έτσι ώστε να συγκαλύπτει το ποσό που είχε υπεξαιρέσει.

Όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο από τους επιθεωρητές της τράπεζας η διευθύντρια εξαφανίστηκε κινώντας τις υποψίες όμως λίγες μέρες μετά εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο της στα κεντρικά της ΑΤΕ.

Τότε πήρε την ευθύνη για κάποιες συγκεκριμένες πράξεις που είχαν γίνει στο υποκατάστημα της τράπεζας και διαβεβαίωσε ότι θα βρισκόταν στη διάθεση των αρχών προκειμένου να δώσει όλες τις εξηγήσεις που θα χρειαζόταν. Παρόλα αυτά εξαφανίστηκε και πάλι.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν στελέχη του υποκαταστήματος της τράπεζας. Το εντυπωσιακό είναι ότι η βασική κατηγορούμενη της υπόθεσης έχει στενούς οικογενειακούς δεσμούς με οικονομολόγο διεθνούς κύρους o οποίος είχε βρεθεί στη διοίκηση τραπεζών.

Αυτό το γεγονός είχε παγώσει την κοινωνία της Κυπαρισίας ενώ το σκάνδαλο έμεινε στα στενά όρια της, παρά το μέγεθος του.


πηγη: vimapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates