Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ...ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ...ΞΑΝΑ !!!
Και πάλι αθώο έκρινε το δικαστήριο τον Γκίκα Χαρδούβελη μετά την άσκηση αναίρεσης της πρώτης απόφασης από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Φαίνεται οι ποινές είναι μόνο για τις καθαρίστριες...Ομόφωνα αθώο έκρινε το δικαστήριο τον Γκίκα Χαρδούβελη για την καθυστερημένη υποβολή πόθεν έσχες κατά την περίοδο 2011-2012. Η υπόθεση αφορούσε τους 5 μήνες που ήταν οικονομικός σύμβουλος του τότε Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ήταν η δεύτερη φορά που το δικαστήριο κρίνει αθώο το πρώην υπουργό Οικονομικών. Η πρώτη ήταν τον Ιούνιο του 2017, όταν ο πρώην υπουργός είχε καθίσει στο εδώλιο, επειδή δεν είχε καταθέσει τη σχετική δήλωση, παράλειψη που αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Τότε η υπεράσπιση του πρώην υπουργού είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως ο κ. Χαρδούβελης δεν είχε ενημερωθεί ότι είναι υπόχρεος σε υποβολή δήλωσης ως προϊστάμενος γραφείου πρωθυπουργού το 2011/2012.

Το δικαστήριο τον είχε αθωώσει, ωστόσο ο Άρειος Πάγος στα τέλη Ιουλίου 2017, είχε αναιρέσει την αθωωτική ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, επικαλούμενος ελλιπή τεκμηρίωση. Χθες η δίκη επαναλήφθηκε από την αρχή και η απόφαση ήταν και πάλι ομόφωνα αθωωτική.


πηγη: dikastiko.gr


Για να μη ξεχνιόμαστε :Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates