Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΟΡΟΥ !!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 120.000.000€
Το 33% των φορολογουμένων περιμένουν ακόμη την επιστροφή φόρου που προέκυψε από την εκκαθάριση των εφετινών φορολογικών δηλώσεων.Το συνολικό ποσό που δεν έχει αποδοθεί υπολογίζεται σε 120 εκατ. ευρώ από τα 364 εκατ. ευρώ που ήταν η συνολική επιστροφή φόρου.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα έχουν γίνει χιλιάδες συμψηφισμοί φόρου εισοδήματος με τον ΕΝΦΙΑ και έως το τέλος του έτους περιμένει να λάβει την επιστροφή φόρου περίπου το 1/3 των δικαιούχων.

Ήδη το υπουργείο Οικονομικών καλεί όλους όσοι χρωστούν σε Δημόσιο, Ταμεία, ΟΤΑ να συμψηφίσουν τις επιστροφές φόρων με τις οφειλές τους.

Για τις επιστροφές φόρων γίνονται συγκεκριμένες διαδικασίες ανάλογα με το αν ο φορολογούμενος είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερος ή έχει οφειλή μεγαλύτερη ή μικρότερη από το ποσό της επιστροφής.

Στην περίπτωση που ο φορολογούμενος δεν έχει καμία οφειλή που να εμφανίζεται στα αρχεία της εφορίας ή των ασφαλιστικών ταμείων, τότε σε μηνιαία βάση γίνεται πληρωμή των επιστροφών στους λογαριασμούς των δικαιούχων, εφόσον φυσικά έχουν αναγράψει στο έντυπο της φορολογικής δήλωσης το ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού.


ΠΗΓΗ: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates