Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: ΕΚΟΨΑΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ 0,06€ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Η εταιρεία ενημερώθηκε από το ΙΚΑ πως δεν πληρώθηκε η οφειλή και έτσι χάνει τη ρύθμιση. Είχαν πληρωθεί (από λάθος) 1.486 αντί 1.486.06 ευρώ !!!Το τελειωτικό χτύπημα στην κοινή λογική , περιγράφει γνωστή επιχειρηματίας, η οποία αγωνίζεται όπως χιλιάδες άλλοι να κρατηθεί ενήμερη ασφαλιστικά και φορολογικά, ρυθμίζοντας τις οφειλές της κυρίως προς δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

Η επιχειρηματίας ρύθμισε τις (υψηλές) οφειλές της προς το ΙΚΑ και παραλάμβανε τις μηνιαίες καταστάσεις από τον λογιστή της, όπως προκύπτει από το έγγραφο που απέστειλε στο dikastiko.gr. Σε αυτό προκύπτει (με το κίτρινο) η δόση που πρέπει να πληρώσει τον Σεπτέμβριο στο ΚΕΑΟ για το ΙΚΑ. Η λήξη προθεσμίας πληρωμής ήταν στις 28/9/2018 και η καταβολή έγινε στις 24/9/2018.
Το ενημερωτικό της οφειλής που δείχνει ότι το πληρωτέο ποσό είναι 1.486,06 ευρώ


Όπως λέει η ίδια:

«Αυτό είναι το ενημερωτικό που μου στέλνει ο λογιστής μου για τις υποχρεώσεις της εταιρείας που είμαι διαχειρίστρια κάθε μήνα. Έχω βάλει με κίτρινο την τελευταία υποχρέωση που αφορά την υποχρέωσή μας για την ρύθμιση στο ΙΚΑ που πρέπει να πληρώνεται στο ΚΕΑΟ και το ποσό ήταν 1486,06€. Επισυνάπτω την πληρωμή που από λάθος δικό μου έγινε 1486,00€ (αντιλαμβάνεστε ότι δεν το είδα σωστά και το θέμα στο ποσό αυτό δεν ήταν τα 0,06€). Η ρύθμιση χάθηκε. Και η πληρωμή έγινε και 24-9-18 αντί για 28-9-18».


Η πληρωμή των 1.486 ευρώ, η οποία έγινε 4 ημέρες πριν την λήξη της οφειλής


Ο λογιστής τηλεφώνησε στο ΙΚΑ τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο) για να ρωτήσει γιατί δεν έβρισκε την ταυτότητα πληρωμής της επόμενης δόσης και η απάντηση, όπως λέει η επιχειρηματίας, ήταν πως «η ρύθμιση χάθηκε διότι πληρώθηκε χαμηλότερο ποσό».

Δηλαδή χάθηκε , σύμφωνα με όσα λέει ο λογιστής, για 0.06 ευρώ! «Είναι τρέλα αυτό που ζούμε. Δεν αντέχεται άλλο», λέει στην επιστολή της η επιχειρηματίας…


πηγη: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates