Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ UBS: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟΥΝΗ ;;;

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2016/07/ubs.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2016/07/ubs_25.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/11/ubs-6.htmlΤο ερώτημα δεν είναι δικό μου.

Θα μπορούσα να το απευθύνω και εγώ. Αλλά αποκτά άλλη βαρύτητα, όταν προέρχεται από τον πρώην τραπεζίτη και σημερινό πληροφοριοδότη δημοσίου συμφέροντος Μπράντλεϊ Μπέρκενφελντ , ο οποίος τις τελευταίες μέρες έδωσε δύο συνεντεύξεις σε κυριακάτικες εφημερίδες.

Ο κ.Μπέρκενφελντ που εργάστηκε επί σειρά ετών στην UBS αναφέρει ότι στη διάρκεια της θητείας του, είχε διαπιστώσει ότι στην ελβετική τράπεζα λειτουργούσε ένα πλήρες ελληνικό τμήμα τραπεζιτών . Όπως ανέφερε το greek desk διέθετε γύρω στους δέκα private bankers, ο καθένας εκ των οποίων χειριζόταν 150 έως 200 λογαριασμούς ελλήνων πελατών . Δηλαδή η τράπεζα «κάλυπτε» μυστικούς λογαριασμούς τουλάχιστον 1.500 ατόμων.

Ο ίδιος ο αμερικανός πληροφοριοδότης έχει καταθέσει από τον Ιούνιο του 2016 ντοκουμέντα για έλληνες πολίτες, που έκρυβαν τα λεφτά τους στην Ελβετία. Μετά από ένα μήνα έγινε επιδρομή στο σπίτι του Χρ. Σκλαβούνη που είχε διατελέσει επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της UBS . Μάλιστα μετά την κατάθεσή του Μπέρκενφελντ έγινε επιδρομή των αδιάφθορων στο σπίτι του. Και αναρωτιέται:

«Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή υπόθεση σήμερα, δύο χρόνια μετά;».

Θα υπάρξει απάντηση;Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates