Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή ο 51χρονος οφθαλμίατρος που δούλευε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής και ζητούσε «φακελάκια» από τους ασθενείς του για να τους χειρουργήσει.Η περίπτωση του 51χρονου οφθαλμίατρου διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Τότε αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο προαναφερόμενος φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Κατόπιν έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο γραφείο του οφθαλμίατρου έξι φακέλους με 400, 300, 200 ακόμα και 700 ευρώ και στο σπίτι του 19.500 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates