Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ATTICA BANK: ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!Ο πρόεδρος έβαλε τρικλοποδιά στον διευθύνοντα.Τον έριξε κάτω. Όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί !!!

Στα χέρια, στην κυριολεξία, πιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο διευθύνων σύμβουλος Θόδωρος Παντελάκης.

Η κόντρα τους είναι παλιά. Οι σχέσεις τους μήνες τώρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, αφού δεν έλεγαν ούτε καλημέρα. Ωστόσο υπήρχε ένα modus vivendi και τυπική συνεννόηση τουλάχιστον στα ΔΣ και μπροστά σε τρίτους. 

Το έντονο επεισόδιο επιβεβαίωσε τις κάκιστες σχέσεις των δύο ανδρών καθών είναι πολλά αυτά που τους χωρίζουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Πανταλάκης έχει μπει στην «black list» της κυβέρνησης καθώς αρνείται, όπως αναφέρει, να λειτουργήσει εκτός πλαισίου όσον αφορά τα δάνεια των κομμάτων. Η αφορμή λέγεται ότι ήταν κι ένα δάνειο που δόθηκε σε επιχειρηματία που μεταξύ άλλων έχει στην κατοχή του και «ροζ» ξενοδοχείο. Το δάνειο δόθηκε όμως σε άλλη εταιρία του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνέβησαν τα εξής συγκεκριμένα:

Ήταν λίγο πριν από τις 12μμ όταν κάλεσε ο πρόεδρος στο δικό του γραφείο τον Θ. Πανταλάκη. Ο Διευθύνων πήρε το ασανσέρ και ανέβηκε στον 7ο όροφο. Εκεί αντίκρισε έναν πρόεδρο σε έξαλλη –κυριολεκτικά- κατάσταση… Μπροστά του, πάνω στο γραφείο του είχε ένα δημοσίευμα εφημερίδας, που αναφερόταν στην τράπεζα και στο όνομα του. Ευθύς κατηγόρησε τον CEO για τη διαρροή και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησε σε γλώσσα πεζοδρομιακή να μην αναφέρεται στο όνομα του… επί ματαίω…..

Ο Διευθύνων του απάντησε πως δεν ισχύει τίποτα από όσα λέει…

Τότε όμως ο 70χρονος πρόεδρος, που οι πληροφορίες λένε ότι έχει 2 νταν στο καράτε, πετάχτηκε από την καρέκλα του. Και ακολούθησαν σκηνές ροκ…

Ο πρόεδρος έβαλε τρικλοποδιά στον διευθύνοντα.Τον έριξε κάτω. Όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί… Χρειάστηκε η παρέμβαση ψυχραιμότερων, που άκουσαν τη φασαρία, μπούκαραν στο γραφείο και συγκράτησαν τον πρόεδρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates