Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

ΗΠΑ: ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΜΠΑΜΑ 30ΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ !!!Είναι το χρυσό – μεταφορικά και κυριολεκτικά- ζεύγος: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Και αν κάποτε βρίσκονταν στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων αφού ο σύζυγος ήταν και πλανητάρχης φαίνεται πως η μετά Λευκόν Οίκον πορεία τους είναι μακράν καλύτερη για αυτούς και το πορτοφόλι τους.

Δυο περίπου χρόνια μετά το τέλος της προεδρικής του καριέρας, ο Μπαράκ και η Μισέλ έχουν μια περιουσία που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Και μάλιστα είναι 30 φορές μεγαλύτερη από την ημέρα που ο Ομπάμα αναλάμβανε την προεδρία των ΗΠΑ, για πρώτη φορά, το 2008.

Οι Ομπάμα δεν έχουν πατήσει φρένο μετά το τέλος της προεδρίας του Μπαράκ.
Γυρνούν όλο τον κόσμο κάνοντας ομιλίες σε διαφόρων ειδών συνέδρια, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ενώ γίνονται και… αυτοβιογράφοι γράφοντας το βιβλίο με τα απομνημονεύματά τους. Ενώ πρόσφατα υπέγραψαν ένα πολύ «δυνατό» και καλοπληρωμένο συμβόλαιο με το Netflix.

Βέβαια και η προεδρική σύνταξη που παίρνει ο Ομπάμα δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη αφού μιλάμε για εξαψήφια ποσά.

Όπως αναφέρουν τα Business Insider και Forbes, στη διάρκεια της προεδρίας του ο Μπαράκ Ομπάμα έβγαλε περίπου 20 εκατ. δολάρια από την προεδρική του αποζημίωση, δικαιώματα βιβλίων αλλά και επενδύσεις που έκανε ο ίδιος και η Πρώτη Κυρία. Και όλα αυτά βέβαια (πλην της αποζημίωσης που έγινε σύνταξη) θα συνεχίσουν να του αποδίδουν για πολλά χρόνια ακόμη.

Όσο για το πού ξοδεύουν τα λεφτά αυτά: φιλανθρωπίες, διακοπές αλλά και επενδύσεις στην μόρφωση των δυο κοριτσιών τους είναι τα κυριότερα… έξοδά τους.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates