Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

ΝΤΟΥ ΤΗΣ OLAF ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΑΝ ΥΠΟΠΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο επικεφαλής και εκπρόσωπος του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα καθώς και δύο άλλα στελέχη του γραφείου.Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο επικεφαλής και εκπρόσωπος του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με έδρα την στην Αθήνα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος καθώς και δύο άλλα στελέχη του γραφείου. 

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα εντελώς αιφνιδιαστικά στελέχη της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης εισέβαλαν στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα και αφού διέταξαν τον κ. Αντωνακόπουλο να βγει άμεσα από το γραφείο απέκτησαν πρόσβαση στους υπολογιστές και όλο το υλικό που ήταν εντός του γραφείου και απαγόρεψαν την πρόσβαση στον κ. Αντωνακόπουλο και τους δύο συνεργάτες του αξιωματούχους του γραφείου. 
Η εξέλιξη αυτή αν μη τι άλλο αποτελεί μια ακόμα αλυσίδα στο παζλ γεγονότων που εκθέτουν τη χώρα μας. 

Το bankingnews επικοινώνησε με την Αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του Ευρωκοινοβουλίου κα Marjory van den Broeke η οποία επιβεβαίωσε ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ο κ. Αντωνακόπουλος και άλλα δύο στελέχη καθώς κατά τη διάρκεια συνήθων οικονομικών ελέγχων διαπιστώθηκαν ύποπτες οικονομικές συναλλαγές
.
Οι συναλλαγές αυτές σύμφωνα με την κα van den Broeke οργανώθηκαν και εγγράφονται στον προϋπολογισμό του Ευρωκοινοβουλίου από την Γραμματεία Διασύνδεσης (γραφείο) των Αθηνών και έθεταν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητά τους. 

Μετά από εσωτερική έρευνα, το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στην OLAF, την υπηρεσία καταπολέμησης της απάτης της ΕΕ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews η έρευνα της OLAF εντοπίζεται μεταξύ άλλων σε σωρεία εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα όπου εμφανίζεται μεγάλη οικονομική αταξία και σοβαρότατες ενδείξεις υπερτιμολογήσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates