.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΩΗΝ & ΝΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ FUNDS ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/10/fund-eurobank.html

Τι γράφει το bankingnews.gr :


Ο Νίκος Καραμούζης και ο Φαίδων Ταμβακάκης έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν από κοινού ένα fund που θα επικεντρώνεται στις αναδιαρθρώσεις εταιριών.


Ο Νίκος Καραμούζης είναι πολύπειρος τραπεζίτης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών ενώ ο Φαίδων Ταμβακάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των αμοιβαίων κεφαλαίων με την Alpha Trust. 


Ο στόχος του σχεδίου αυτού είναι διπλός
1)Να δημιουργηθεί ένα αναπτυξιακό fund που θα συνδράμει στην αναδιάρθρωση εταιριών και θα έχει την στήριξη ιδιωτικών κεφαλαίων και της EBRD.
2)To αρχικό κεφάλαιο θα είναι ύψους 100 εκατ αλλά υπάρχουν σχέδια όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να αντληθούν περισσότερα κεφάλαια ώστε το fund να έχει ισχυρή δύναμη πυρός. 


Είναι αλήθεια ότι η στρατηγική της δημιουργίας fund που θα έχουν ενεργητικό ρόλο στην οικονομία είναι προς την σωστή κατεύθυνση. 

Στο ίδιο μήκος κύματος έχει κινηθεί ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Eurobank ο Νίκος Νανόπουλος αλλά και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης. 

Υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να αναπτυχθούν funds που θα έχουν θετικό πρόσημο στην οικονομία. Το δίδυμο Καραμούζη και Ταμβακάκη αποτελούν σφραγίδα επιτυχίας του εγχειρήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates