Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ !!!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ SSM, ΑΓΟΡΕΣ & BLOOMBERG Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
Διαρροές από την ΤτΕ επιμένουν ότι οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα και είναι καλά ανακεφαλαιοποιημένες !!!Το παρασκήνιο της απουσίας Στουρνάρα από τη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις τράπεζες


Η απουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα από την έκτακτη σύσκεψη που συγκλήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά το μίνι κραχ στο χρηματιστήριο και την «επίθεση» στις τραπεζικές μετοχές, προκάλεσε ερωτήματα.

Ο κ. Στουρνάρας δεν εκλήθη να συμμετάσχει στη σύσκεψη. Σύμφωνα με διαρροές, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Γιάννη Στουρνάρα. Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο RealFm, πηγές αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ούτε τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο κ. Στουρνάρας δεν έχει κάνει δηλώσεις μέχρι και σήμερα. Πηγές της ΤτΕ επισημαίνουν ότι ο ρόλος του είναι εποπτικός και δεν μπορεί να μιλήσει για το θέμα. 

Οι διαρροές από την ΤτΕ έγιναν χθες και σύμφωνα με αυτές οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα, είναι καλά ανακεφαλαιοποιημένες και αποδίδουν την πτώση στις μετοχές σε υπερβολική αντίδραση.

ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/economy/599056/to-paraskinio-tis-apousias-stournara-apo-ti-syskepsi-sto-maximou-

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates