Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ...ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ !!!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ...ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;Τέσσερα χρόνια μετρά η διεύρυνση της διάρκειας ζωής του «φρέσκου» γάλακτος από τις πέντε στις επτά ημέρες, που ψήφισε η τότε κυβέρνηση της ΝΔ –υπαναχωρώντας, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, από την πρόθεσή της να υιοθετήσει τη σύσταση του ΟΟΣΑ για 11 ημέρες– και τρία χρόνια μετρά η υιοθέτηση από τη σημερινή κυβέρνηση της συγκεκριμένης σύστασης, με το τρίτο μνημόνιο.

Και σήμερα όλοι αναρωτιούνται για την διάλυση της ελληνικής κτηνοτροφίας, για την κατρακύλα των τιμών παραγωγού αλλά και για τις αθρόες εισαγωγές γάλακτος από γειτονικές χώρες, Ρουμανία κλπ. 

Για το θέμα ρωτήθηκε στην ΔΕΘ και ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην κτηνοτροφία και θα το δει (θα το λύσει) δεν κατάλαβα καλά, όταν θα έρθει στην εξουσία...

Αφού βέβαια ψήφισαν ένα μέτρο που γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα οδηγούσε στον αφανισμό την ελληνική κτηνοτροφία και έθετε ακόμη και σε κίνδυνο την υγεία των ελλήνων καταναλωτών οι οποίοι πίνουν «φρέσκο» γάλα 7 και 10 ημερών. 

Τι και αν όλοι φώναζαν ότι το μέτρο της απελευθέρωσης διάρκειας του φρέσκου νωπού γάλακτος πέρα του ότι ευνοεί κατάφορα την εισαγωγή φθηνού και αμφιβόλου ποιότητας γάλακτος λόγω και της μεγάλης διάρκειας ζωής που επιφέρει η νέα συμφωνία, που στα κλιματολογικά δεδομένα της χώρας είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το συγκεκριμένο παστεριωμένο γάλα έως τους 72 βαθμούς Κελσίου δεν μπορεί να διατηρηθεί με ασφάλεια για τον καταναλωτή πάνω από 6 ημέρες; 

Εκείνοι, το ψήφισαν. Και τώρα λένε ότι κάτι θα κάνουν.
Τι θα είναι αυτό; Αγνωστο ακόμη.
Άλλωστε σε αυτή την χώρα πάντα οι προθέσεις ήταν πάντα πιο ισχυρές από τις πράξεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates