Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΝΕΑ "ΛΑΒΡΑΚΙΑ" ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ !!!

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 
Με διπλά βιβλία πιάστηκε το DK Frames , άνοιγμα λογαριασμών για το Club Cinderella !!!

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες των φοροφυγάδων στην Μύκονο αφού πλέον οι περισσότεροι οι επιχειρηματίες στο νησί κάθε μέρα κλέβουν την εφορία. Ενώ λοιπόν άπαντες νόμιζαν ότι οι άνδρες της ΑΑΔΕ έφυγαν από το νησί των Ανέμων στις αρχές Αυγούστου μετά την μεγάλη επιχείρηση Τρίαινα εν τούτοις τα αφεντικά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αποφάσισαν να ξαναγυρίσουν τον τόπο του εγκλήματος. Που δεν είναι άλλο από το νησί των ανέμων και ειδικά το Nammos Mall που αποδεικνύεται ότι αυτοί που ενοικιάζουν τα καταστήματα του είναι χαρακτηρισμένοι ως “Πειρατές της φοροδιαφυγής”. Μετά την Louis Vuitton και τα POS της Ελβετίας τώρα οι άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο το περίφημο κατάστημα οπτικών DK Frames ιδιοκτησίας Διονυσίου Καψάσκη.

Η ΑΑΔΕ θα επισκεφθεί και το κατάστημα που διατηρεί ο επιχειρηματίας και στην Αθήνα στο Νέο Ψυχικό.

Η επιχείρηση , σύμφωνα με πηγές , είχε κάνει την φοροδιαφυγή επάγγελμα. Διπλά βιβλία και τζίρος που δεν δηλώθηκε συνολικού ύψους 150.000 ευρώ.


Το κατάστημα κλείνει για 2 ημέρες ενώ επιπλέον η ΑΑΔΕ αύριο θα επισκεφθεί και το κατάστημα που διατηρεί ο επιχειρηματίας και στην Αθήνα στο Νέο Ψυχικό.

Όμως η ΑΑΔΕ προχώρησε σε έφοδο και στο Club Cinderella στο οποίο οι υπεύθυνοι δεν έκοβαν αποδείξεις.

Εκεί εργάζεται και ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς ο οποίος κάνει το PR του Club. Η ΑΑΔΕ ζήτησε άνοιγμα λογαριασμών του Club για να διαπιστωθεί μεταξύ άλλων το ύψος της φοροδιαφυγής αλλά και εάν πληρώνεται ο κ. Γαβαλάς που έχει τεράστιες οφειλές στην εφορία.

Εάν διαπιστωθεί ότι έχει μισθό τότε θα κατασχεθεί υπέρ του δημοσίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates