.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ...10 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΑΜΕΙΒΟΤΑΝ ΜΕ 50.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ
Πόσους σαν κι αυτόν έχουμε χρυσοπληρώσει στην Ελλάδα ;;;
Ο Κάρλες Ρέσιο, ένας δημόσιος υπάλληλος στην Ισπανία τέθηκε σε διαθεσιμότητα για εννέα χρόνια. Ο λόγος; Το περασμένο καλοκαίρι οι συνάδελφοί του τον κατήγγειλαν ότι το μόνο που κάνει είναι να χτυπά την κάρτα του και να φεύγει, μια φορά το πρωί και μια φορά το μεσημέρι. Η έρευνα που ακολούθησε έδειξε ότι για δέκα χρόνια έκανε το ίδιο πράγμα, δηλαδή... δε δούλευε. Ωστόσο, οι αμοιβή του δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητη, καθώς λάμβανε ετησίως συνολικές απολάβές ύψους 50.000. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε.

«Δούλευα σαν σκυλί και οι υπόλοιποι απολάμβαναν τους καρπούς του προσωπικού μου μόχθου», ανέφερε κατηγορηματικά ο Ρέσιο στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό La Sexta.


Ωστόσο, το δικαστήριο άσκησε οξύτατη κριτική στους ιθύνοντές του, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι πραγματι δεν κατάφεραν να εποπτεύσουν σωστά τον χώρο εργασίας του. «Ο Ρέσιο εκμεταλλευόταν την οκνηρία της εποπτείας» ανέφερε το δικαστήριο για να συνεχίσει ότι «η απουσία του κ. Ρέσιο θα ήταν αδύνατη χωρίς τη συναίνεση ή την αδιαφορία της διοίκησης για την οποία εργαζόταν».

Να σημειωθεί, επιπλέον, ότι δεν έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί του Ρέσιο πως είχε μείνει χωρίς γραφείο μετά από μεταφορά της υπηρεσίας.πηγη: huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates