.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΗΡΕ Η EUROBANK ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" !!!

ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ
Αποτέλεσμα της αλλαγής αυτής ήταν να μην πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι πιστωτές, το δημόσιο(που υπήρχε οφειλή 1.600.000€),  αλλά και οι εργαζόμενοι, τον πλειστηριασμό !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;Κατασχέθηκε και εκπλειστηριάστηκε για ποσό οφειλής 3.678,457,40 ΕΥΡΩ το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ. που εκδίδουν την εφημερίδα « Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ».

Υπερθεματιστής ήταν η ίδια τράπεζα Eurobank που εκπλειστηρίασε το κτίριο και το τίμημα ανήλθε στο ποσό του 1.100.462 ευρώ.

Αναστάτωση προήλθε στους δεκάδες..εργαζόμενους, προμηθευτές και δανειστές, όπου οι οφειλές προς αυτούς ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης της συμβολαιογράφου. Σύνολο : 6.871.351,376 (υποθηκών σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ 5.222.962,82 και χρέη προς ΔΗΜΟΣΙΟ-ΙΚΑ 1.648.388,556) και εργαζόμενοι, προμηθευτές το υπόλοιπο. 

Η αναστάτωση προήλθε από την αλλαγή του τρόπου πλειστηριασμών.

Έτσι από τη συμβολαιογράφο Βόλου Σουζάνα Ψαρογιώργου, όπου έγινε η πρώτη αναγγελία για τον πίνακα κατάταξης, ο πλειστηριασμός έγινε ηλεκτρονικά, 9/5/18 από την συμβολαιογράφο Αθηνών ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ.

Αποτέλεσμα είχε, πολλοί εργαζόμενοι προμηθευτές και δανειστές, να μην λάβουν γνώση για την πραγματοποίηση και το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού, χάνοντας την προθεσμία αναγγελίας. (15 ημέρες μετά τον πλειστηριασμό).

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι νυν και πρώην είναι η σειρά του πίνακα κατάταξης όπου αφενός πρέπει να ξεκαθαριστεί, και έτσι είναι το δίκαιο, ότι πρέπει να προηγηθούν οι εργαζόμενοι και αφετέρου να ασκηθεί πίεση έτσι ώστε να μην υποβληθούν παρελκυστικές ανακοπές κατά του πίνακα κατάταξης που μόνο αποτέλεσμα θα έχουν την παράταση πληρωμής και την ταλαιπωρία των εργαζόμενων .Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates