Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

EUROBANK: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ 650 ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
Το πρώτο εν Ελλάδι χαρτοφυλάκιο με ακίνητα, τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή της, βγάζει προς πώληση η EFG Eurobank, ανοίγοντας άλλη μια υποκατηγορία για τη δευτερογενή αγορά διαχείρισης δανείων και ανακτημένων από τράπεζες εξασφαλίσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, το προς πώληση χαρτοφυλάκιο (project Pixel) περιλαμβάνει 650 ακίνητα, τα οποία είναι ανακτημένες από την τράπεζα εξασφαλίσεις δανείων.

Η εκτιμώμενη αξία τους ανέρχεται σε 21 εκατ. ευρώ.Πρόκειται για κατοικίες (σ.σ. το 50% του χαρτοφυλακίου), εμπορικά και οικόπεδα, που είναι διεσπαρμένα σε όλη τη χώρα, καθώς μόλις το 30% των 650 κατοικιών βρίσκεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ως σύμβουλος πώλησης λειτουργεί η PriceWaterhouseCoopers (PwC), η οποία έχει καλέσει ενδιαφερόμενους επενδυτές να υπογράψουν συμβάσεις εμπιστευτικότητας (NDAs). Με βάση τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου, ενδιαφέρον αναμένεται να επιδείξουν κυρίως εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων.ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates