Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ....Στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών ο Πετσάλνικος μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του

Στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών φέρεται να βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε σε έλεγχο του αυτοκινήτου του. 


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το e-grevena.com, το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί του ΑΤ Γρεβενών σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο έξω από τα Γρεβενά. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Του ζητήθηκε ταυτότητα και ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι είναι γνωστός, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον οδηγήσουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.Σε επικοινωνία του e-grevena.com με τον κ. Πετσάλνικο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «δεν προσήχθη στο ΑΤ Γρεβενών αλλά πήγε μόνος του για να δώσει το καλό παράδειγμα καθώς είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του». Στηλίτευσε τη συμπεριφορά συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος του φέρθηκε απρεπώς, όπως είπε και ότι «σε μια δημοκρατική κοινωνία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπερασπίζεται το δίκαιο όχι με τα μπράτσα αλλά με το μυαλό και τον Νόμο».

ΠΗΓΗ: press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates