Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ !!!

ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ
Λόγω των οφειλών οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές κινδύνευαν να χάσουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος καθώς δεν μπορούσαν να εξασφαλίζουν φορολογική ενημερότητα.Σε ρύθμιση των οφειλών των επαγγελματιών στις λαϊκές αγορές, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ελαφρύνει τα συσσωρευμένα οικονομικά βάρη μεγάλης μερίδας εξ αυτών και να διευθετήσει την είσπραξη τους, διασφαλίζοντας παράλληλα και την εργασία τους.

«Είχαν συσσωρευτεί πολλά μικρά χρέη, πολλών επαγγελματιών», αναφέρει ο εντεταλμένος περιφερικός σύμβουλος για ζητήματα Λαϊκών Αγορών Μιλτιάδης Ευσταθιάδης σημειώνοντας ότι: «Από τους περίπου 10.000 πωλητές (εμπόρους και παραγωγούς) περίπου 2.000 χρωστούσαν μικρά ή μεγάλα ποσά τα οποία αδυνατούσαν να καταβάλλουν με κίνδυνο να χάσουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος καθώς δεν μπορούσαν να εξασφαλίζουν φορολογική ενημερότητα.Διευκρινίζει ότι τα χρέη προήλθαν από την αδυναμία καταβολής του ημερήσιου τέλους των 4 ευρώ ανά μέτρο πάγκου (4 μ. για τους εμπόρους και 8μ. για τους παραγωγούς) που οφείλουν να καταβάλλουν στην Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας».

Χρήματα, εξήγησε ο κ. Ευσταθιάδης από τα οποία πληρώνονται οι δήμοι για την καθαριότητα στους χώρους των αγορών, η ομοσπονδία, οι υπάλληλοι κ.α.


πηγη: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates