Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!! ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!

ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
Για τρίτη φορά θα περάσει από την κρίση του Συμβουλίου Εφετών ο Ανδρέας Γεωργίου, ώστε να αποφασιστεί αν θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. Το δικαστικό θρίλερ για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. συνεχίζεται...
Της κατηγορίας δηλαδή για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009, με στόχο την ευκολότερη είσοδο της χώρας στη μνημονιακή εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει εννέα μήνες νωρίτερα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αναιρώντας ως εκ τούτου το απαλλακτικό , προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.


Στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου εκκρεμεί ακόμη και η δικογραφία για την πλημμεληματική πράξη της παράβασης καθήκοντος. Ο κ. Γεωργίου κατηγορείται ότι δεν ενημέρωνε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για διάφορες υποθέσεις, με την αρμόδια αντεισαγγελέα Ευσταθία Σπυροπούλου να προτείνει στο τμήμα να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης που έχει υποβάλλει ο ίδιος ο κατηγορούμενος σε βάρος της απόφασης του Εφετείου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Σε πρώτο βαθμό είχε ωστόσο απαλλαγεί πρωτοδίκως.πηγη: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates