Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ MEDIA MARKT !!! ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ !!!



Pavlos Papadatos

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ MEDIA MARKT
ΟI ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ.


Αρχές Απριλίου αγόρασα στο Media markt Αμαρουσίου ένα Ipad. Μόλις άνοιξα την συσκευασία διαπίστωσα ότι δεν δέχεται κάρτα και πρέπει να ψάχνω για WF. Έστειλα λοιπόν αμέσως συνεργάτιδά μου να το αλλάξει, γιατί σύμφωνα με την εγγύηση του MEDIA MARKT μπορούσα να το αλλάξω εντός 14 ημερών. Το πρώτο πράγμα που της είπαν ήταν ότι θα μου αφαιρέσουν 10% από την αξία του Ipad γιατί είχα ανοίξει την συσκευασία, λες και θα ήμουν μάγος να γνωρίζω ότι μπαίνει στο διαδίκτυο μόνο με WF αφού δεν μου το είχε εξηγήσει ο πωλητής! 



Η συνεργάτιδά μου συμφώνησε να χάσω το 10% της αξίας ώστε να πάρει ένα άλλο. Λίγα λεπτά όμως αργότερα της είπαν ότι δεν μπορούν να το πάρουν πίσω παρά την έγγραφη εγγύηση επιστροφής γιατί η εγγύηση ξεκίνησε από την ημέρα που το αγόρασα και συνεπώς ο επόμενος αγοραστής θα είχε λιγότερες ημέρες εγγύησης από την Apple. Τους είπε ότι την εγγύηση επιστροφής εντός 14 ημερών την δώσατε εσείς και όχι ο προμηθευτής σας. 

Όταν μου τα είπε αυτά η συνεργάτιδά μου σχημάτισα την εντύπωση ότι απλά είχαμε την ατυχία πέσουμε σε κάποια ανυποψίαστη υπεύθυνη κυρία. Έτσι απευθύνθηκα ο ίδιος στα κεντρικά γραφεία της MEDIAMRKT και μία άλλη υπεύθυνη ανέλαβε να λύσει το θέμα και μας ζήτησε ξανά το τηλέφωνο της συνεργάτιδάς μου για άμεση ενημέρωση. Ε, λοιπόν αν τηλεφώνησε σε εσάς τηλεφώνησε και σε μένα. Σήμερα θα αναθέσω σε δικηγόρο να κάνει αγωγή στο Media markt -φυσικά θα μου κοστίσει περισσότερο από την αξία του Ipοd- αλλά υποψιάζομαι ότι η συμπεριφορά της εν λόγω εταιρίας είναι η ίδια προς όλους τους πελάτες της και την ίδια αξία έχουν όλες οι εγγυήσεις που δίνει η εταιρία Media Markt.


πηγη: press-gr.com

1 σχόλιο :

  1. ταυτόχρονα ιδια τραβάω κάτι εγώ τώρα και χειρότερα βασικά, έχω στείλει και μήνυμα κύριε παπαδατε στο fb σας αν μπορείτε να μου απαντήσετε θα το εκτιμούσα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates