Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ !!!

ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.000€ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ
Σε οκτώ μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή, καταδικάστηκε η τραγουδίστρια Έφη Θώδη, από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.
Η τραγουδίστρια είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, περίπου 3.000 ευρώ, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Η Έφη Θώδη εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, η οποία υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση αλλά εν αγνοία της. Ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή. Το δικαστήριο, όμως δεν φάνηκε να πείθεται, αλλά αναγνώρισε την κίνησή της τραγουδίστριας να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ως ελαφρυντικό.


Η Έφη Θώδη τόνισε ότι την περίοδο που έγινε η κλοπή του ρεύματος βρισκόταν στο εξωτερικό, σύμφωνα με το επαγγελματικό της πρόγραμμα. Όταν επέστρεψε και ενημερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τι είχε γίνει, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο. Η τραγουδίστρια θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.


ΠΗΓΗ: ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates