Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΑΛΛΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΟ 2020 !!!Ελλάδα: Απίθανοι τύποι

Φρούδα η ελπίδα μας.

Αυτή η χώρα να γίνει κανονικό κράτος και να πάψει να βασανίζεται από τα απίθανα πράγματα και από τους απίθανους τύπους. Προσέξτε τώρα: Ο Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος των εμπόρων και του Επιμελητηρίου Πειραιώς, ζητά την εφαρμογή -έστω την πιλοτική- της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Δηλαδή, οι φορείς των εμπόρων, που θα είχαν, θεωρητικά, κάθε λόγο να μην θέλουν την ψηφιοποίηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, ζητούν από την κυβέρνηση και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να εφαρμοστεί το μέτρο που έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων από το 2006, με το οποίο θα περιοριστεί δραστικά η φοροδιαφυγή. 

Αλλά, ο άνθρωπος που έχει επωμιστεί την πάταξη της φοροδιαφυγής αρνείται να το εφαρμόσει και τώρα το μεταθέτει για το 2020. Υπό το άγρυπνο μάτι του Ευκλείδη και της Παπανάτσιου. Υπό το άγρυπνο μάτι τους, επίσης, ο κ. Πιτσιλής βγάζει στο σφυρί περιουσίες πολιτών για "ψωροχρέη".


ΠΗΓΗ: fmvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates