Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ !!!

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όπως ανέφερε θα είναι έτοιμη τις επόμενες 2 εβδομάδες κυρίως τα αιτήματα επιστροφής αναδρομικής που αφορούν κύριες, επικουρικές συντάξεις και άλλες περιπτώσεις όπως τα μερίσματα.Μια σημαντική είδηση προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου με τους εκπροσώπους των συνταξιουχικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα, ο κ.Πετρόπουλος προανήγγειλε τη δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία οι συνταξιούχοι θα καταθέτουν αιτήσεις για επιστροφή αναδρομικών.

Η εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα, που σύμφωνα μ’ όσα δήλωσε ο υφ.Εργασίας θα είναι έτοιμη τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα καλύπτει όλο το φάσμα των συνταξιουχικών ζητημάτων και κυρίως τα αιτήματα επιστροφής αναδρομικής που αφορούν κύριες, επικουρικές συντάξεις και άλλες περιπτώσεις-όπως τα μερίσματα-, όπου… παρανόμως και αδίκως έχουν παρακρατηθεί χρήματα.

Επιπρόσθετα, ο Αναστάσιος Πετρόπουλος, διαμήνυσε στους εκπροσώπους των συνταξιουχικών οργανώσεων, ότι το υπουργείο Εργασίας να δώσει λύση και στο ζήτημα που ενέκυψε αναφορικά με τις «τσεκουρωμένες» επιστροφές των κρατήσεων υπέρ ΕΟΠΠΥ, που αποδόθηκαν τον Δεκέμβριο.πηγη: sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates