Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟ !!!

ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΙΕΖΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΜΑΤΙ
Εξοργισμένος φορολογούμενος, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει ενημερότητα, επιτέθηκε σε υπάλληλο της ΔΟΥ Αχαρνών !!!
Ακόμη ένα περιστατικό άσκησης βίας σε βάρος δημοσίου υπαλλήλου έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα που δημιουργήθηκε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ένας εφοριακός στο Μενίδι δέχθηκε άγρια επίθεση από εξαγριωμένο άνδρα, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό, προσπάθησε να τον πνίξει και εν συνεχεία να του βγάλει το μάτι!

Ολα ξεκίνησαν όταν ο φορολογούμενος, που δεν κατάφερε να πάρει ενημερότητα, εισέβαλε φανερά εξοργισμένος στο γραφείο της προϊσταμένης Εφορίας και άρχισε να βρίζει. «Φώναζε, έβριζε ότι είμαστε ο απόπατος του Δημοσίου, ότι είμαστε κλέφτες, και του είπε ο συνάδελφος: “Τι λες;” 


Εκεί, του επιτέθηκε, του είχε κατεβάσει το σακάκι μπροστά στο πρόσωπο και δεν έπαιρνε αναπνοή, και παράλληλα του πίεζε το μάτι. Ολοι έχουν γαλουχηθεί με το ότι έχουν μόνο δικαιώματα, καμία υποχρέωση» δήλωσε σοκαρισμένη η Χρυσάνθη Φωτάκη, προϊσταμένη της ΔΟΥ Αχαρνών.

Το θύμα, με τη σειρά του, υποστηρίζει ότι, αν δεν είχε παρέμβει έγκαιρα η συνάδελφός του, πιθανότατα ο δράστης θα τον έπνιγε.

«Με έριξε κάτω. Παραλίγο να χτυπήσω το κεφάλι μου. Σηκώνομαι, μου βάζει τον αντίχειρα στο μάτι, σε στιλ νίντζα, και μου το πιέζει. Εχει... λαλήσει ο κόσμος» ανέφερε ο εφοριακός στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται ανάλογα περιστατικά στη ΔΟΥ Αχαρνών. Οπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει γίνει πολλές φορές χώρος εκτόνωσης εξοργισμένων πολιτών, που ξεσπούν άνευ λόγου και αιτίας στο προσωπικό με απειλές, προπηλακισμούς και βανδαλισμούς.

Τη δυσαρέσκειά του για τέτοιου είδους συμβάντα εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας Εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος. «Απαράδεκτες καταστάσεις, χωρίς καμία βοήθεια από την υπηρεσία. Προσπαθούμε να επιτελέσουμε το δύσκολο έργο να μαζέψουμε τα δημόσια έσοδα» σημειώνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates