Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΔΩΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΙΟ !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!

ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ CARAVEL ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Στο δρόμο κινδυνεύουν να μείνουν οι βουλευτές της περιφέρειας, με παρέμβαση ξενοδοχείου της Αθήνας !!!
Σε καθεστώς «έξωσης» από ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας βρίσκονται πολλοί υπουργοί και βουλευτές της επαρχίας. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εστίας», ξενοδοχείο που έχει καταρτίσει σύμβαση με τη Βουλή των Ελλήνων για την διαμονή βουλευτών από την περιφέρεια, ενημέρωσε εγγράφως ότι λόγω ανακαινίσεως των δωματίων, ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν από την 1η Μαΐου θα πρέπει οι βουλευτές να αποχωρήσουν από τα δωμάτιά τους και να διακοπεί η σύμβαση που έχουν με την Βουλή.

Μάλιστα στο έγγραφο που έχει αποστείλει το ξενοδοχείο στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης παρακαλούν την υπηρεσία «όπως ενημερώσει τους κ. κ. βουλευτές για την ανωτέρω προθεσμία ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο αναζήτησης εναλλακτικού καταλύματος».

Σύμφωνα με το ίδιο το ρεπορτάζ μεταξύ των υπουργών που βρίσκονται σε καθεστώς «έξωσης» είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Κόκκαλης και οι βουλευτές της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, Σάββας Αναστασιάδης και Απόστολος Βεζυρόπουλος.

Το ποσό που η ΒτΕ καταβάλει στους βουλευτές της περιφέρειας που δεν έχουν δικό τους σπίτι στην Αττική ως έξοδα διαμονής είναι 1.000 ευρώ μηνιαίως είτε επιλέγουν για την διαμονή τους σε ξενοδοχείο είτε ως επιδότηση ενοικίου.

ΠΗΓΗ
https://www.pentapostagma.gr/2018/02/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BF.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates