Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΤΣΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ !!!

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΦΟΡΟΥ 100.000€/ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΥΨΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών της Ιταλίας ήδη υπάρχουν 150 ενδιαφερόμενοι με περιουσία εκατοντάδων εκατομμυρίων από όλο τον κόσμο !!!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να προσελκύει ένα φορολογικό μέτρο που υιοθέτησε πέρυσι η Ιταλία, με στόχο την προσέλκυση εύπορων ξένων επενδυτών. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει κεφάλαια, η Ιταλία ανακοίνωσε, το περασμένο έτος, ότι οι πλούσιοι ιδιώτες επενδυτές που θα αποφάσιζαν να εγκατασταθούν στη χώρα, θα πλήρωναν σταθερό φόρο 100.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως εισοδήματος. Και, σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Fabrizio Pagani, για το συγκεκριμένο μέτρο έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον γύρω στα 150 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ατόμων με περιουσία πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

«Έχουμε άτομα από τη Βρετανία, την Ελβετία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τους συνήθεις ύποπτους», λέει ο Pagani. «Αλλά έχουμε και Νορβηγούς και κάποιους Ολλανδούς και όχι απαραίτητα από τον κλάδο των χρηματοοικονομικών. Κάποιοι από αυτούς είναι συλλέκτες έργων τέχνης. Μιλάμε για πολύ, πολύ πλούσιους ανθρώπους», τονίζει.Η Ιταλία, που καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να επιταχύνει την ανάκαμψη της οικονομίας της ύστερα από χρόνια ύφεσης, προσπαθεί να προσελκύσει εύπορους ξένους επενδυτές για να τονώσει την οικονομία της με επενδύσεις, κατανάλωση και νέα κεφάλαια, ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα άλλων χωρών, όπως η Πορτογαλία. Η τελευταία, για παράδειγμα, κατάφερε να προσελκύσει επενδυτές με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, προσφέροντας φορολογικά οφέλη σε μια προσπάθεια να σταθεροποιήσει τα δημόσια οικονομικά της.

Το φορολογικό κίνητρο που προσφέρει η Ιταλία προϋποθέτει την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ιταλία και, σύμφωνα με τον Pagani, από τις περιοχές που αναμένεται να ευνοηθούν είναι το Μιλάνο, η Βενετία και η εντυπωσιακή περιοχή γύρω από τις λίμνες στους πρόποδες των Άλπεων. Μάλιστα, ο αριθμός των ενδιαφερόμενων επενδυτών αναμένεται να αυξηθεί εκθετικά, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Πορτογαλίας, αν και, όπως λέει ο Pagani, το 150 είναι ένας πολύ καλός αριθμός για πρώτη χρονιά.πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates