Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
Να πιστοποιούνται ελεύθερα στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όσοι συμβολαιογράφοι το επιθυμούν, ώστε «να μην καθίσταται αδύνατη η διενέργεια μετά από ενδεχόμενη λύση της αποχής» τους, αποφάσισαν τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης ( Σ.Σ.Ε.Θ), χθες, σε έκτακτη γενική συνέλευση τους.

Η χθεσινή γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα εβδομήντα δύο συμβολαιογράφων, μελών του συλλόγου. Η ψηφοφορία επί του αιτήματος συγκέντρωσε 119 ψήφους υπέρ, ενώ 74 καταψήφισαν.


Ωστόσο, η αποχή των συμβολαιογράφων συνεχίζεται, σύμφωνα με απόφαση προηγούμενης γενικής τους συνέλευσης, μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Καλαποθάκη, για όση ώρα διήρκεσε η συνέλευση, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τον «Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», τα μέλη του οποίου καλούσαν τους προσερχόμενους στη συνέλευση συμβολαιογράφους να καταψηφίσουν και φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates