.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 14/2 !!!

ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το insuranceworld.gr το Υπουργείο Οικονομικών, στις 14 Φεβρουαρίου, ετοιμάζεται να στείλει ειδοποίηση πληρωμής σε όλους τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων για επικείμενα πρόστιμα.
Το σχέδιο εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων φαίνεται να ξανά – ζωντανεύει και να παίρνει σάρκα και οστά από την επόμενη εβδομάδα. Οι ανασφάλιστοι οδηγοί θα κληθούν να πληρώσουν προστιμα και να ασφαλιστούν ή και να προβούν σε άλλες νόμιμες ενέργειες όπως κατάθεση πινακίδων στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιούν τα οχήματα τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το το Υπουργείο Οικονομικών, στις 14 Φεβρουαρίου,ετοιμάζεται να στείλει ειδοποίηση πληρωμής σε όλους τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων για επικείμενα πρόστιμα.


Η συνέχεια βέβαια είναι άγνωστη, αν θα εισπραχθούν τα πρόστιμα, αν ο εντοπισμός των ανασφάλιστων οδηγών είναι σωστός και δεν κληθούν να πληρώσουν κάτοχοι οχημάτων που είναι ήδη ασφαλισμένοι ή δεν είναι πλέον κάτοχοι οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2017 θα λάθη από την έλλειψη διασταυρώσεων ήταν εκατοντάδες. Εκτοτε και μέχρι σήμερα ο μηχανισμός δεν μπήκε σε λειτουργία.ΠΗΓΗ: insuranceworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates