Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/10/blog-post_997.html
Ένα όργιο εκβιασμών, απειλών και τρομοκρατίας κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα από τις εισπρακτικές εταιρείες τραπεζών σε βάρος όχι των υποτιθέμενων “στρατηγικών κακοπληρωτών”, τους οποίους έχουν λυσσάξει να προβάλλουν ως προστατευτική ασπίδα οι τράπεζες αλλά και μεγάλες εταιρείες, αλλά σε βάρος πάμπτωχων ή και οικονομικά εξαθλιωμένων πολιτών και νοικοκυριών.

Στο όργιο αυτό της τρομοκρατίας οι εισπρακτικές εταιρείες δεν διστάζουν να εκβιάζουν ακόμα και πολίτες ενταγμένους ή υπό ένταξη στο ν.Κατσέλη, το οποίον άλλωστε επιχειρούν να υπονομεύσουν, να τον περιορίσουν και τον αχρηστεύσουν.


Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση μεγάλης γυναίκας ανάπηρης, που κυκλοφορεί με πατερίτσες και ζει μόνο από το εισόδημα του επιδόματος αλληλεγγύης, 200 ευρώ το μήνα (!) και την οποία, εισπρακτική μεγάλης τράπεζας, την απειλεί και την φοβίζει τηλεφωνικά κάθε μέρα ότι θα της εκπλειστηριάσει το σπίτι, 45 τ.μ, για χρέος μόλις 9.500 ευρώ!

Το μαρτύριο αυτής της γυναίκας (Φ.Κ) η οποία για ευνόητους λόγους δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα της, φοβούμενη την εκδικητική μανία των εξουσιαστών, είναι μαρτύριο για πολλές δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και νοικοκυριά, που ζουν με τον εφιάλτη των δόσεων, του πλειστηριασμού, τα ψυχικά βασανιστήρια και την απειλή διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού.

Αυτήν την ώρα δεν υπάρχει τίποτε πιο ιερό από το να συμβάλλουμε στα κινήματα προστασίας και αλληλεγγύης αυτών των συμπολιτών μας στο πλαίσιο του γενικότερου αγώνα για την μεγάλη δημοκρατική ανατροπή στην χώρα.πηγη: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates