Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 80.000.000€ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αυτό αναφέρεται σε απάντηση που έλαβε ο Νίκος Νικολόπουλος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά από σχετική ερώτηση.
Παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος των εμπλεκομένων προσώπων στο ομολογιακό δάνειο, ύψους 80 εκ. ευρώ που έλαβε η «Πήγασος Εκδοτική» από την Εθνική Τράπεζα, έχει σταλεί από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αυτό αναφέρεται σε απάντηση που έλαβε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ερώτηση που υπέβαλλε μετά από την καταγγελία του σχετικού δανείου από την ίδια την Εθνική Τράπεζα.

Στην ερώτησή του, ο κ. Νικολόπουλος ζητούσε να πληροφορηθεί τις εξελίξεις σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα «θαλασσοδάνειο» που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, εάν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τις δανειοδοτήσεις της εκδοτικής επιχείρησης συμφερόντων Μπόμπολα, αλλά και εάν ξεκινήσει δικαστική έρευνα εις βάρος των τραπεζικών στελεχών που χορήγησαν το δάνειο.


Μετά την απάντηση που έλαβε, ο κ. Νικολόπουλος, σχολίασε τα εξής: «Πρόκειται για ένα ακόμα θαλασσοδάνειο που προσέφεραν χρυσοπληρωμένα τραπεζικά στελέχη, στελέχη που σημειωτέον γυρίζουν από τράπεζα σε τράπεζα, προς ευημερούντες ιδιοκτήτες χρεοκοπημένων επιχειρήσεων και μάλιστα, επιχειρήσεων που αφορούν μέσα ενημέρωσης. Δεν χρειάζονται και πολλά για να αντιληφθεί και πάλι κάποιος τη δυσοσμία που εκπέμπει μία υπόθεση που αφορά και πάλι το γνωστό τρίγωνο: τράπεζες – επιχειρηματίες – μέσα ενημέρωσης. Η Δικαιοσύνη, έχοντας αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι αποτελεί το τελευταίο οχυρό της αλήθειας και της δημοκρατίας, πιστεύω πως θα φτάσει μέχρι τέλους και με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πάντως, δεδομένου πως έχει περάσει πολύς καιρός, δεν γίνεται να μην επαναλάβω και πάλι ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους οι πόρτες των φυλακών ανοίγουν εύκολα για να βγουν, όχι όμως και για να μπουν…».


πηγη: theonlinepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates